Nicole Cherry dezvăluie secretul unei siluete perfecte: „Am descoperit recent că este și sănătos”

30 07. 2024, 11:11
Nicole Cherry dezvăluie secretul unei siluete perfecte: „Am descoperit recent că este și sănătos”

Nicole Cherry a mărturisit cum are grijă de ea și ce rutină aplică. Mai mult, cântăreața ne-a dezvăluit ce își dorește să facă pe viitor în carieră. Iată ce a declarat!

Nicole Cherry a devenit mămică în anul 2021 și se menține într-o formă excelentă. Vedeta ține foarte mult la aparițiile ei, își dorește să fie mereu impecabilă indiferent de contextul în care se află și face anumite demersuri pentru a ajunge la un rezultat cât mai bun.

Nicole Cherry, despre dietă

Nicole Cherry a vorbit despre reținerile culinare pe care le are pentru a se menține într-o formă cât mai bună.

„În ultimul timp am apelat destul de mult la fasting, recunosc. Am descoperit recent că este și sănătos, culmea. Nu țin neapărat cont de ore, dar încerc să mănânc după ora 13-14 și de obicei nu mănânc foarte târziu, deci sunt destule ore încât să mă mențin în formă. În general, carbohidrații nu-mi fac bine, recunosc. Și îmi plac foarte mult. Carbohidrații, brânzeturile, brânză cu pâine și pâine cu brânză. Delicios, absolut delicios. Dar ce să facem…”, a declarat cântăreața pentru unica.

Ce rutină de îngrijire a tenului are

De când a devenit mamă, Nicole nu mai are la fel de mult timp pentru ea, iar rutina ei depinde de cât de obosită este în momentul respectiv.

„Câteodată este extrem de complexă, câteodată nu e nimic. Depinde foarte mult de cât de obosită sunt. Cred că îmi place foarte mult crema de ochi, în primul rând, o cremă hidratantă și, bineînțeles, SPF-ul. Astea trei încerc să nu dispară din rutina mea”, a mai adăugat Nicole pentru sursa citată.

Nicole Cherry, despre planurile de viitor

Nicole Cherry a cunoscut din plin succesul în țara noastră, dar își dorește să își lărgească publicul. Prin urmare, cântăreața a mărturisit că lucrează la piese în alte limbi și își dorește să se realizeze și pe plan internațional.

„Cred că e nevoie de mai multă muncă. Compun mai mult în altă limbă pentru că m-am focusat foarte mult în acești ani pe toate piesele pe care le-am scris în limba română și cred că e timpul să fac ceva și pentru internațional”, a mai spus artista.

Sursă foto: social media